Har ni behov av en bra snabbkoppling till ett rörsystem?

Är det så att ni behöver snabbkoppling så klicka här. Då kommer ni till företaget Tykoflex. De har flera olika sorters snabbkopplingar, det för slangsystem. Hos dem finns det en egenutvecklad snabbkoppling som heter M42. Den är för rör- och slangsystem. Den har en enkel men genial konstruktion samt att den finns i flera olika utföranden och storlekar. Dessutom går det att få dem i dessa material:

  • Galvaniserat stål
  • Obehandlat (svart) stål
  • Rostfritt stål
  • Aluminium

Hos Tykoflex finns det även en hel del andra produkter och tjänster att tillgå. Bland annat kablar, slangar och annat. Dock så består deras bas av snabbkopplingar för industrin och bevattning.

Hitta rätt snabbkopplingar

Om ni har behov av en bra snabbkoppling till ett rörsystem, så vänd er då till Tykoflex. De har även annat att erbjuda, så som telecom, seaflex och hinderljus.  När det handlar om telecom så är det bland annat skarvboxar, kabelgenomföringar, marksskåp, fiberkablage, tillbehör med mera.

Seaflex, det är Tykoflex alldeles egna skarvsystem för sjökabelskarv.

De hinderljus de har, de har Tykoflex utvecklat i samarbete med Telia och den består av en armatur med en mycket hög kvalitet.

Bra produkter och tjänster

Hos Tykoflex AB så hittar ni en mängd olika sorters produkter och tjänster som ni kan ha stor nytta av. Detta moderna verkstadsföretag har en alldeles egen produktutveckling. Företaget, försäljningskontoret samt produktionsanläggningen ligger i Tyresö. Detta företag tillverkar en hel del under egna varumärken. Bland annat då högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av optokablar i luft, mark och hav. Tykoflex har dessutom mer än 40 års erfarenhet av att tillverka kopplingselement för rörsystem och bevattningsanläggningar.