Fair transport innebär ett fokus på trafiksäkerheten

Säkra transporter med ett fokus på trafiksäkerheten måste vara en självklarhet när man väljer ett transportföretag. Trafiksäkerheten berör hela vårt samhälle och det ska även vara en viktig del när du väljer mellan olika företag. Att leveranser sköts säkert och tryggt innebär inte bara att dina produkter når slutdestinationen. Det innebär också att färre personen skadas i trafiken. Nu finns ett via Sveriges Åkeriföretag något som heter en fair transport. Esperssons Åkeri AB har anslutit sig till detta och det innebär att alla deras transporter utförs med ett fokus på trafiksäkerhet.

Att välja ett åkeri som tar detta på allvar borde vara en självklarhet idag. Trafiken berör så ofantligt många människor som varje dag åker till och från jobbet. Tar sig till affären eller åker på semester och besöker nära och kära. Fordon ska då kunna ta sig fram säkert och tryggt. Därför ska du välja ett åkeri som levererar dina produkter och gör sitt bästa för att höja trafiksäkerheten.

Välj en fair transport för dina leveranser

Det ska vara tryggt och säkert att köra på vägarna i Sverige. Genom att arbeta förebyggande och sätta upp krav kan transporter skötas säkrare. Fair transport innebär att företaget måste certifieras och uppfylla de hårda krav som finns. En stor del av arbetet är förebyggande och att arbetsmiljön respekteras med minsta möjliga utsläpp som följd. Du ska självklart välja ett åkeri som sköter om dina transporter på ett säkert och tryggt sätt. Om du gör det är du en del av att höja trafiksäkerheten på våra vägar. För genom att du och andra välja ett åkeri som är certifierat blir det säkrare att köra och att ta sig fram i trafiken.