En vaccination mot bedrägeri II…

Vi har hållit inne på den ett tag, men nu gör jag och Håkan Järvå det andra klippet från ”En vaccination mot bedrägeri” offentligt…

I den förra videon visade vi hur våra sinnen kan luras medan vi i det här klippet vill påvisa hur information kan förändras och vinklas…Vill du att jag och Håkan skall komma och göra vår föreläsning/magishow ”En vaccination mot bedrägeri” hos Er? Kontakta mig på info @ samuelvargthunberg.se för mer information…
Långa dagar och ljuva nätter/ Samuel Varg Thunberg

Om Samuel Varg

Professional magician and lecturer. Proud nerd, wanna-be warrior and poet of the clan Heffern.
Det här inlägget postades i ..., Fältundersökning, Hjärnan. Bokmärk permalänken.
 • Mattias J

  Påminner om när ett TV-team gick runt på stan och frågade folk ”Hur skulle du reagera, om du fick reda på att din granne var en homo sapiens”?

  ”Ja, det skulle ju kännas lite kusligt. Man skulle ju inte veta riktigt hur man skulle reagera”, tror jag fanns bland svaren ;-)

 • Fredrik Hellberg

  Kanon!

 • http://twitter.com/ungraveity Peter Lundin

  Du har inte funderat på att blir bilförsäljare Samuel? ;-)

  Skämtåsido – verkligen bra att  ni gör detta! Respekt!

  • http://www.samuelvargthunberg.se/ Samuel Varg Thunberg

   Ett av mina sista jobb innan jag gick över heltid som magiker var ju gatuvärvare åt Greenpeace – och under de tre månaderna jag var face-to-face-försäljare så var jag den anställde som drog in mest pengar till Greenpeace i Norden… 

   Ja där kom en lite skrytig anekdot om mig, men tack för de fina orden!

 • -A-

  Haha! Riktigt bra! Snyggt gjort :)

  (Får mig förresten osökt att tänka på evolutionsteorin, men jag misstänker att du inte håller med ;))

  • http://www.samuelvargthunberg.se/ Samuel Varg Thunberg

   Har ett purfärskt inlägg in kreationism och evolutionsteori – http://samuelvargthunberg.se/2012/04/15/blogg-utan-punkt-presenterar-stolt-the-croc-o-duck-kreationisternas-tanke-om-nur-en-mellanform-ska-se-ut/ – välkommen att lägga fram dina åsikter där…

   Men tack för komplimangen om klippet! =)